Werven en selecteren van
commercieel personeel

Werven en Selecteren

Het succesvol werven en selecteren vergt een langdurige ervaring in de omgang met mensen en het kunnen analyseren van wensen en behoeften. Telemployment heeft deze ervaring!

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek met de opdrachtgever worden de functie-eisen en specifieke wensen met betrekking tot de invulling van de vacature besproken. Het is voor ons belangrijk de werkomgeving en de werkplek te zien en, indien nodig, ook de betreffende manager en naaste collega’s te ontmoeten. Naast een functieomschrijving ontvangen wij graag meer informatie over de organisatie zodat wij een zo goed mogelijk beeld kunnen vormen van het bedrijf en haar cultuur. Als u besluit de opdracht aan ons bureau te verstrekken, bevestigt Telemployment de gemaakte afspraken schriftelijk, zijn onze algemene werkwijze en voorwaarden van toepassing en start de procedure. Tevens zal een profiel van de functie worden opgesteld, dat als basis voor de selectie zal dienen.

Telemployment heeft een eigen kandidatenbestand. Op grond van een uitgebreide persoonlijke kennismaking wordt beoordeeld of iemand wordt opgenomen in dit bestand. Tijdens dit gesprek gaan we in op kwaliteiten en verwachtingen. Met de kandidaat wordt gesproken over de benodigde kennis, ervaring en eigenschappen. De kandidaat wordt gevraagd kleur te bekennen; is er voldoende motivatie? Het gaat bij werving en selectie, naast de professionele vaardigheden, om mensen met de juiste instelling: motivatie, ambitie en prestaties.

De kans dat de gezochte kandidaat al in ons bestand is opgenomen, is derhalve groot. Hierdoor is snel resultaat vaak mogelijk.

Van de door Telemployment geselecteerde kandidaten ontvangt u een profiel, dat bestaat uit een curriculum vitae, onze persoonlijke toelichting en de motivatie van de kandidaat. Telemployment regelt alle afspraken en verzorgt de totale follow-up. De uiteindelijke beslissing kan uiteraard alleen door u zelf worden genomen. U bevestigt de aanstelling van de kandidaat en informeert ons over de gemaakte afspraken. Deze uiteindelijke beslissing kan uiteraard alleen door u worden genomen; u bent ook te allen tijde verantwoordelijk voor deze definitieve aanstelling.

Het uitzendbureau voor commercieel personeel

20jaar

Twintig jaar actief op de arbeidsmarkt is Telemployment gespecialiseerd in het, selecteren en uitzenden van commercieel personeel.

Lees meer

Adres

Markstraat 13
1811 LG Alkmaar
072-5817200

info@telemployment.nl
www.telemployment.nl

Keurmerken

Keurmerken van Telemployment Keurmerken van Telemployment

Volg ons op social media