Uitzenden van commercieel talent

Uitzenden

Tijdelijke vacatures moeten vaak op korte of zeer korte termijn ingevuld worden. Met name voor ziekteperioden en vakantievervanging blijkt het voor opdrachtgevers nog wel eens lastig zorg te dragen voor een goede en tijdige invulling. Nu in deze tijd kiezen organisaties voor flexibiliteit en daarbij is uitzenden een perfecte oplossing.

Telemployment uitzendbureau beschikt voor het uitzenden over een bestand van kandidaten die direct beschikbaar zijn. Uiteraard stellen wij aan deze kandidaten dezelfde eisen als aan kandidaten die wij opnemen in ons bestand voor een vaste baan.

Met name voor langere tijdelijke periodes is het van belang dat wij nader kennis maken met de opdrachtgever, de functie-eisen bespreken, de werkomgeving leren kennen en, indien nodig, de manager c.q. het team ontmoeten waaraan de kandidaat wordt toegevoegd. U ontvangt in alle gevallen een kort profiel van één of meer kandidaten. Dit profiel bestaat uit het eigen curriculum vitae van de kandidaat aangevuld met een korte toelichting.

Alle contacten tussen de opdrachtgever en de kandidaat lopen uitsluitend via Telemployment. Wij blijven het aanspreekpunt gedurende de periode dat de kandidaat bij u werkt. In deze periode wordt de samenwerking regelmatig geëvalueerd.

Het uitzendtarief is gebaseerd op het bruto maand inkomen van de kandidaat en wordt op uurbasis gedeclareerd.

Wil een opdrachtgever een door Telemployment geplaatste kandidaat overnemen in vast dienstverband is dit uiteraard allemaal mogelijk na het maken van heldere afspraken..

Telemployment uitzendbureau hanteert de Algemene Voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU).

Het uitzendbureau voor commercieel personeel

20jaar

Twintig jaar actief op de arbeidsmarkt is Telemployment gespecialiseerd in het, selecteren en uitzenden van commercieel personeel.

Lees meer

Adres

Markstraat 13
1811 LG Alkmaar
072-5817200

info@telemployment.nl
www.telemployment.nl

Keurmerken

Keurmerken van Telemployment Keurmerken van Telemployment

Volg ons op social media