Frisse kijk op
commercieel personeel

Informatie voor werkgevers


Ruim twintig jaar actief op de arbeidsmarkt is Telemployment uitzendbureau gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van professioneel personeel. Zowel van commercieel en management ondersteunend personeel op elk niveau, als van ervaren contact center medewerkers (van telefonist tot manager).

Mensen die graag willen werken in administratieve en commerciĆ«le banen, een binnen- of buitendienst functie, representatief aan uw balie zijn of in een customer care omgeving hun talenten benutten. Mensen die willen werken en aan ons bureau het vertrouwen geven, deuren voor hen te openen. Telemployment uitzendbureau wordt niet bemand door “intercedenten” maar door enthousiaste vakmensen die dankzij hun jarenlange ervaring binnen de branche, achtergrond en opleiding, doeltreffend werken.

No cure, no pay: in de ruime zin van het woord. Uitzenden tegen een scherpe omrekeningsfactor en een honorarium voor de werving dat betaalbaar is. Wij hebben ons tot doel gesteld, vrijblijvend, alle relevante vacatures van Noord Holland Noord te kennen, zodat wij aan iedere kandidaat de ideale baan kunnen voorleggen en u te allen tijden een passende werknemer aangeboden krijgt.

De deuren staan open aan de Marktstraat 13 in Alkmaar. Het drukste punt, waardoor we in de huidige arbeidsmarkt een gezamenlijke slag kunnen slaan. Als verlengstuk van uw bedrijf, zitten wij als uw Personeels Recruiter daar waar we moeten zitten. Het enige wat u kenbaar hoeft te maken zijn uw vacatures, uw bedrijf en specifieke wensen: wij kunnen op basis van heldere afspraken uw personeel vinden!

Het uitzendbureau voor commercieel personeel

20jaar

TwintigĀ jaar actief op de arbeidsmarkt is Telemployment gespecialiseerd in het, selecteren en uitzenden van commercieel personeel.

Lees meer

Adres

Markstraat 13
1811 LG Alkmaar
072-5817200

info@telemployment.nl
www.telemployment.nl

Keurmerken

Keurmerken van Telemployment Keurmerken van Telemployment

Volg ons op social media